Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet, og eventuelle skader kan afhjælpes.

En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle problemer. Massageformen afspænder og giver ro, giver en bedre blodgennemstrømning og udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer, og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed.

Af gavnlige virkninger kan blandt andre nævnes følgende:

– Nedbryder affaldsstoffer
– Fjerner spændinger
– Modvirker stress
– Lindrer spændingshovedpine
– Smidiggør muskler og led
– Stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet

Principielt kan alle modtage en god dybdegående fysiurgisk massage, dog er der enkelte tilfælde, hvor det frarådes at få massage. En god fysiurgisk massør undersøger disse forhold inden en behandling påbegyndes.

Byens massør I Østergade 2 I 8450 Hammel I Mobil I 20 18 64 68 I Mail: ib@byensmassoer.dk