Onkologisk Massage

Massagen, som jeg tilbyder, er en massage som er forberedt til de særlige behov en massageklient med cancer har – det gælder både, hvis klienten er i aktiv behandling, i bedring eller i palliativ behandling. Har klienten haft cancer og er helbredt – er der stadig behov for at tilpasse massage efter, hvilken behandling klienten har modtaget for canceren.

Massagen er sammensat på baggrund af uddannelsen: Onkologisk massage, gennemført hos den anerkendte amerikanske behandler Gayle MacDonald, der blandt andet er forfatter til bogen ”Medicine Hands”. http://oncologymassageeducationassociates.com

Massagen er en blid massage, der fokuserer på at fremme afslapning, lindre angst og frygt, samt sænke stressniveauet og dulme smerter.

Massagen er unik for den enkelte klient og for hver session. Massage tilpasningerne kan være positionering, trykniveau, tempo eller sted i forhold til medicinsk udstyr, bivirkninger af den medicinske behandling, operation, stråleterapi, lymfeknuder eller lave blodtal.

Når der gives massage til nogen med en cancerhistorie, vil massøren bl.a. tage hensyn til knogleinvolvering, involverede vitale organer og kompromitterede lymfeknuder.

Er der nogen tvivl hos massøren vil der altid masseres med meget lavt trykniveau.

Byens massør I Østergade 2 I 8450 Hammel I Mobil I 20 18 64 68 I Mail: ib@byensmassoer.dk